Блог

ВІДВІДУВАННЯ ЗАНЯТЬ В КАРАНТИН

28-06-2022 12:04

ВСТУП

Вказані в цьому документі правила та положення визначають особливості участі в офлайн-заняттях та активностях, організованих на базі Міжнародної академії Kodi Professional у період карантинних обмежень. Ці правила виконуються обов'язково і є частиною вашої угоди з Міжнародною академією Kodi Professional. Будь ласка, уважно вивчіть кожен пункт домовленостей перед записом на офлайн-заняття, семінари та курси.

ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОФФЛАЙН-ЗАНЯТТЯ

Ваше здоров'я та гарне самопочуття є нашим головним пріоритетом, тому ми з усією відповідальністю підходимо до грамотної організації комфортних та продуктивних офлайн-заходів (воркшопів, майстер-класів, курсів, індивідуальних занять, демонстрацій та ін.), дотримуючись усіх зазначених Законом України карантинних обмежень, встановлених постановою Кабінету Міністрів України №641 від 22.07.2020 та іншими застосованими нормативними актами.

Для мінімізації ризиків та збереження здоров'я всіх відвідувачів у Міжнародній академії Kodi Professional забезпечені:

  • суворий масковий режим;

  • регулярне провітрювання та санітарне прибирання всіх приміщень;

  • дезінфекція поверхонь та предметів;

  • щоденний температурний скрінінг;

  • перевірка сертифікатів про вакцинацію або актуальних ПЛР-тестів;

  • дотримання безпечної фізичної дистанції між усіма відвідувачами.

ПРАВИЛА ДОПУСКУ ДО ОФФЛАЙН-ЗАНЯТЬ

Щоб отримати допуск до будь-яких офлайн-активностей, організованих на базі Міжнародної академії Kodi Professional, ви зобов'язані надати сертифікат про повну вакцинацію або актуальний негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19. У разі вашої відмови від надання даних документів, ми залишаємо за собою право не допускати вас до офлайн-занять або переходу на онлайн-режим навчання.

Якщо ви прибули з-за кордону або з країни “червоної зони” (де показник захворюваності на COVID-19 перевищує 40 активних випадків на 100 тисяч населення), або при перетині кордону дали зобов'язання про самоізоляцію, ви зобов'язані його виконувати та утриматися від відвідування занять до моменту отримання негативного ПЛР тесту на COVID-19.

Відвідування офлайн-заходів в Міжнародній академії Kodi Professional можливе лише за умови хорошого самопочуття та відсутності будь-яких ознак ГРВІ. Ви зобов'язані повідомляти адміністрацію Міжнародної академії про будь-які негативні зміни вашого здоров'я.

Якщо вам стало відомо, що ви контактували з людиною, яка захворіла на COVID-19 або іншу респіраторну вірусну інфекцію (ГРВІ), ви зобов'язуєтеся негайно повідомити про це куратора вашої групи і перейти на дистанційне навчання, до моменту отримання негативного результату ПЛР-тесту на COVID- 19.

У РАЗІ ХВОРОБИ

Ми приймаємо до уваги сучасні реалії і завжди йдемо назустріч нашим клієнтам, тому спробуємо організувати для вас найбільш комфортний формат роботи у разі неможливості відвідування офлайн-занять через хворобу.

Для наших студентів можливий варіант дистанційного навчання із збереженням запису всіх занять у персональному кабінеті протягом курсу. Також студенту буде забезпечено дистанційну перевірку домашніх завдань та прямий діалог з куратором за допомогою зручного месенджеру.

Якщо через захворювання ви не зможете проходити навчання дистанційно (наприклад, через гострий перебіг хвороби), залежно від ситуації, ми можемо запропонувати вам індивідуальні умови виконання та здачі домашніх завдань, переглянути терміни навчання або ж надати вам можливість закінчити навчання після повного одужання. Ми залишаємо за собою право попросити у вас документальне підтвердження зазначених обставин. Щоб продовжити офлайн-навчання після одужання, ви також маєте надати нам негативний тест на COVID-19.

ОБОВ'ЯЗКИ УЧАСНИКІВ ЗАНЯТТЯ:

  • при негативній зміні самопочуття та наявності ознак ГРВІ утриматися від відвідування офлайн-заходів;

  • суворо дотримуватися маскового режиму та дотримуватися безпечної дистанції;

  • уникати прямих контактів із іншими людьми;

  • на вимогу адміністрації проходити обов'язковий температурний скринінг та надавати всю необхідну документацію, регламентовану Законом;

  • мити руки та користуватися антисептиком.

Пам'ятайте, що ваше здоров'я є вашою сферою відповідальності. Також звертаємо вашу увагу, що реєструючись на офлайн-заходи або відвідуючи заняття, ви автоматично погоджуєтеся на умови та положення, описані в цьому документі.