Блог

Знижки для військових, членів їх сімей та тимчасово переміщених осіб

17-08-2023 16:46

Команда Kodi Professional висловлює щиру подяку військовим, які щодня ризикуючи власним життям стоять на захисті нашої країни, їх родичам, а також тимчасово переміщеним особам, які внаслідок війни вимушено залишили свої домівки та надає знижку таким категоріям осіб на навчальні курси в компанії Kodi Professional.

Максимальна знижка на курс навчання – 20 %.

Знижка надається на період дії воєнного стану в Україні.

Особи, які мають право на знижку та бажають забронювати місце в навчальній групі (за наявності вільних місць в групі), можуть внести передоплату за курс навчання в будь-який час до початку курсу навчання, оскільки загальне правило отримання максимальної знижки при внесенні передоплати не пізніше, ніж за 30 днів до початку курсу навчання, до таких осіб не застосовується.

Документи, що підтверджують право особи на отримання знижки:

  • для військовослужбовців Збройних сил України: військовий квиток, службове посвідчення або посвідчення учасника бойових дій;

  • для членів сімей військовослужбовців Збройних сил України: документ, що підтверджує родинні зв’язки (свідоцтва про шлюб, про народження) та військовий квиток, службове посвідчення або посвідчення учасника бойових дій;

  • для членів сімей загиблого військовослужбовця: посвідчення члена сім’ї загиблого військовослужбовця;

  • для тимчасово переміщених осіб: довідка внутрішньо переміщеної особи.

Знижка для членів сімей військовослужбовців Збройних сил України та членів сімей загиблих військовослужбовців надається лише родичам першого ступеня споріднення – дружина або чоловік, дитина, матір або батько військовослужбовця.

Особа, яка має право на знижку, має пред’явити вищевказані документи до моменту повної оплати курсу навчання. Ксерокопії або фотографії із вищезазначених документів зніматися не будуть.

Вказана знижка не сумується з іншими знижками, які надаються на навчання.

Знижка має індивідуальний характер та не може бути передана або подарована особою, яка її отримала, третій особі.